Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
969
969

Ворог втратив 200 «голів» на Запоріжжі, тікає з Херсонщини, завдав ракетного удару по НІкополю

Ворог втратив 200 «голів» на Запоріжжі, тікає з Херсонщини, завдав ракетного удару по НІкополю

Російська армія втратила 200 солдатів на Запоріжжі і тікає з Херсонщини. Але продовжує обстріли мирних населених пунктів. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ 22 жовтня, передає Nikopolnews.

У Генштабі повідомляють, що, за детальною інформацією, внаслідок ударів Сил оборони протягом останніх днів підтверджено знищено живої сили та пошкодження техніки ворога в Запорізькій області. Близько 200 військовослужбовців загинули, понад 150 отримали поранення. Також знищено склад боєприпасів та 10 одиниць озброєння та військової техніки.

Проте ворог продовжує обстрілювати мирні населені пункти.

Так, у Запорізькій області росіяни здійснили артилерійські обстріли населених пунктів Дорожнянка, Степногірськ та Орігів у Запорізькій області, а також Добра Надія в Дніпропетровській області. Вони також завдали ракетного удару по місту Нікополь.

Продовжується практика розміщення ворожих підрозділів у приміщеннях навчальних закладів на тимчасово окупованій території Запорізької області. Водночас освітній процес дітей місцевих мешканців продовжується.

На Південнобузькому напрямку ворог обстріляв військову та цивільну інфраструктуру. Вогнем пошкоджено території понад 20 населених пунктів поблизу лінії зіткнення.

Окремі підрозділи окупаційних військ РФ продовжують виходити з тимчасово окупованої території Херсонської області. Водночас почастішали випадки мародерства та грабежу місцевих мешканців. За наявною інформацією, ворог повністю покинув населені пункти Чарівне та Чкалове, а з Берислава евакуювали офіцерів та медиків.

У місті Херсон збільшилася кількість випадків мародерства та протиправних дій. Окупанти захоплюють авто у місцевого населення та намагаються виїхати з міста за допомогою поромної переправи в районі Антонівського мосту.

Ворог завдав удару по промисловому і енергетичному об’єктах Дніпропетровщини вночі 20 жовтня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×