Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
411
Без категорії
411

Якою буде погода у Нікополі у лютому

погода в Никополе в феврале

Закінчується січень, попереду останній місяць зими, а за ним – весна. Nikopolnews розповість, якою буде погода у Нікополі у лютому, згідно з прогнозами синоптиків. Ми взяли прогнози на кількох сайтах та проаналізували їх.

Згідно з прогнозом на сайті pogodnik.com, в лютому в Нікополі буде більше похмурих або хмарних, ніж сонячних днів, але ясне небо все ж будемо бачити досить часто. Мінімальна температура повітря очікується – 7 градусів морозу, і це буде 3 лютого вночі. А максимальна – 5 градусів тепла, 1 лютого вдень. Середня ж температура в прийдешньому місяці складе приблизно 2-3 градуси морозу вночі, і 1-2 градуси вдень. 2, 5, 7, 8, 13, 14, 20, 21 22 і 28 лютого очікуються опади у вигляді снігу або дощу.

Якою буде погода у Нікополі у лютому

А що говорить gismeteo.ua? Згідно з прогнозом на цьому сайті, нас чекає сира погода на початку лютого. Йтимуть то сніг з дощем, то просто дощ. У лютому переважно буде похмуро, рідше – хмарно. А от ясних днів не обіцяють. Найнижча температура повітря очікується 4 лютого вночі – 9 морозу, а найвища – 9 лютого вдень, коли буде 7 градусів тепла. В середньому ж вдень буде 2-3 градуси тепла, а вночі – 1-2 морозу.

Якою буде погода у Нікополі у лютому

І ще один прогноз, Ми взяли його на сайті rambler. Згідно з ним, погода в лютому буде відносно рівною  -без особливих температурних стрибків і сюрпризів. Так, всю першу декаду місяця очікуються похмурі дні, періодично йтимуть сніг з дощем або просто дощ. У другій декаді буде два сонячних дні, в третій – стільки ж. Середня температура повітря в лютому очікується в межах 0-2 градусів тепла.

Якою буде погода у Нікополі у лютому

Якою буде погода у Нікополі у лютому

Якою буде погода в Нікополі в лютому - скріни з сайтів з пронозами

Якою буде погода в Нікополі в лютому – скріни з сайтів з пронозами

 

Акції в “Пюре” у Нікополі до 1 лютого

Акції у Варусі  Нікополя з 27 січня по 2 лютого< / a>

у Нікополі очікується сильний вітер і сніг: перший рівень небезпеки

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×