Купити квартиру в Дніпрі

7432
7432

Не зачинялися навіть після обстрілів: у тік-ток ресторан з Нікополя набирає мільйони переглядів

ресторан з Нікополя

У соцмережі «Тік-ток» ресторан з Нікополя набирає мільйони переглядів.  Після 24 лютого 2022 року заклад не працював лише один день через блекаут.

Про це йдеться на сайті «Суспільне», передає Nikopolnews.

Попри щоденні ворожі обстріли один з ресторанів Нікополя не тільки працює, а ще й знімає позитивні відео для тік-току.

«Ми продовжуємо жити, ми продовжуємо працювати ми хочемо, щоб люди не боялися, бо життя продовжується», говорить Любов, співробітниця закладу.

У Тік-ток ресторан з Нікополя набирає мільйони переглядів: відео

Ідея створення відео у працівників ресторану виникла випадково.    Перше відео зняли у  2022 році. Того часу, їх було сотні. Сценарії для роликів придумують всім колективом.

«Коли чекаємо гостей наших і ми можемо переглядати наш тікток. Ми скидаємо ідеї, потім їх погоджуємо між собою», каже Валерія, співробітниця закладу.

d08cf7120cabe31d

Для того, щоб вивчити трендовий танець співробітникам закладу потрібно дві години. Репетирують та знімають, коли немає гостей. Керівництво їх підтримує.

«Нас багато гостей впізнають. Вони нами цікавляться, вони навіть з нами можуть танцювати. Їм це цікаво. Вони у нас під коментарями пишуть: «Ви у нас найкращі. Нікополь завжди кращий», тобто ось такі коментарі — це мотивує знімати далі», каже одна із співробітниць закладу.

57d77c4b333ba095

Любов працює у ресторані три роки. У 2022 році вона виїжджала до Польщі через безпекову ситуацію. Але  через місяць повернулася.

«Тут моя родина, мама, тато, хлопець, і тут моя улюблена робота. Це мій дім, я тут виросла, я тут народилася, і я хочу бути тут», каже жінка.

Спочатку обстрілів заклад не працював лише один день через блекаут. Не зачинялися навіть після обстрілів. Ресторан планує й надалі знімати ролики для тік-току і показувати світу, що попри війну та обстріли, життя у Нікополі триває.

 

Ще новини Нікополя: Німецький міст через Дніпро біля Нікополя був не один – унікальне фото 1943 року і його історія

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×