Купити квартиру в Дніпрі

73
73

Нікополь постійно зазнає нищівних атак ворога: привітання з Днем міста від очільників області

Нікополь постійно зазнає нищівних атак ворога 2

28 вересня Нікополь з Днем міста привітав начальник Дніпро ОВА Сергій Лисак й очільник обласної ради Микола Лукашук.

Повідомляє Nikopolnews.

Нікополь з Днем міста привітав начальник Дніпро ОВА Сергій Лисак.

«Кожен день починається зі зведень. І чи не щораз у них – Нікополь… Місто, що варвари обстрілюють понад два роки. Перетворюють буття на безкінечні випробування. Місто людей, які стали прикладом для багатьох. Попри скруту залишаються на рідній землі. Бо тут – дім.
Місто, де виборюють майбутнє. Разом з тим зберігають історію. А це 385 років життя! Саме стільки сьогодні виповнюється Нікополю. Тримайся, Незламне!», написав Сергій Лисак.

Нікополь з Днем міста привітав очільник обласної ради Микола Лукашук

Нікополь постійно зазнає нищівних атак ворога

«Наш незламний Нікополь. Місто боротьби та мужності.

Це місто з великою історією – колиска скіфської цивілізації та козацької слави. Через ці землі проходили легендарні «Чумацький шлях» та «Із варяг у греки». Саме тут виріс потужний промисловий центр із найбільшим в Європі заводом феросплавів. З початку повномасштабного вторгнення рф Нікополь став одним із найбільших напрямків боротьби у нашій області. Місто постійно зазнає нищівних атак ворога, але при втраті, руйнуванні та болю тримається. Люди не здаються, відбудовують, підтримують один одного і вірять у перемогу.

Вистоїмо, переможемо, і неодноразово відбудуємо кожен будинок, кожну вулицю! З Днем міста, нескорений Нікополь!», написав Микола Лукашук.

Також сьогодні на Дніпропетровщині міста Підгородне та Верхньодніпровськ святкують Дні міста. Їм виповнюється 246 та 245 років.

 

Ще новини Нікополя: Але попри все – місто живе!: нікопольців привітав з Днем міста Євген Євтушенко

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу