Купити квартиру в Дніпрі

377
377

Можливий невеличкий мороз: якою буде погода у Нікополі 21 листопада

Можливий невеличкий мороз: якою буде погода у Нікополі 21 листопада

Якою буде погода у Нікополі 21 листопада, Nikopolnews розповість, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють на вівторок невеличкий «мінус».

Згідно із прогнозом на сайті Мета, 21 листопада у Нікополі буде ясний і морозний ранок, а потім на небі почнуть з’являтися хмари і до вечора воно стане зовсім похмурим. Температура повітря у вівторок від 1 градусу тепла до 2 градусів морозу. Вітер слабкий. Без опадів.

мета

Сайт meteofor не обіцяє мінусової температури на вівторок, але – на межі. Згідно із цим прогнозом, температура коливатиметься завтра в межах 0-2 градусів тепла. Вранці цього дня буде хмарно з проясненнями, а решту частину доби – похмуро. Опадів не передбачається.

метеофор

Синоптик каже, що невеличкий мороз 21 листопада у Нікополі буде. Температура повітря коливатиметься від плюс 1 до мінус 1. Вранці і вдень – мінлива хмарність. Увечері небо затягнеться хмарами повністю. Без опадів. Вітер слабкий. Він дутиме з північного заходу, заходу, північного сходу і сходу.

А народний прогноз від Синоптика такий:

21 листопада вважається рубіжною датою – з цього дня “зима встає на ноги”. У народі помітили: якщо цього дня з’являвся іній, то чекали великого снігу; якщо день починався туманом – на відлигу; а ясна погода – до майбутньої морозної зими.

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і НІкопольщини, автор Nika Ukrainian

Ще новини Нікополя: «У нас буде 30 свердловин, які працюватимуть і в мороз» – мер Нікополя про підготовку до зими

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу