Купити квартиру в Дніпрі

394
394

Сильний вітер і можливий дощ: якою буде погода у Нікополі 24 листопада

Сильний вітер і можливий дощ: якою буде погода у Нікополі 24 листопада

Якою буде погода у Нікополі 24 листопада, Nikopolnews розповість, посилаючись на низку метеосайтів. Синоптики обіцяють сильний вітер у п’ятницю і потепління, а також можливий дощ.

Згідно із прогнозом на сайті meteofor дощ у Нікополі 24 листопада очікується вночі, а потім увечері. Вранці – мінлива хмарність, вдень – хмарно. Температура повітря – від 4 до 7 градусів з позначкою “плюс”. Вітряно.

метеофор

Мета дощу у п’ятницю не обіцяє. Лише похмуру погоду протягом усього дня. Температура повітря – від 3 до 6 градусів вище нуля. Вітер стихне ближче до вечора.

мета

Синоптик теж не прогнозує опадів на 24 листопада. Згідно із цим прогнозом, вранці у Нікополі буде хмарно з проясненнями, а решту дня – похмуро. Температура повітря – від 4 до 7 градусів тепла. У першій половині дня досить сильний вітер, потім він ослабне. А дутиме – з південного заходу і заходу.

Народний прогноз від Синоптика такий:

Зазвичай з цього дня починає студити й морозити. Часто це буває сніжний день. Якщо цього дня було вогко та йшов сніг, чекали відлиги до 4 грудня. Якщо день був ясним, незабаром мало бути похолодання. За цим днем передбачали погоду на майбутню зиму: якщо він був теплим, то й зима буде теплою, і навпаки

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини

Ще новини Нікополя: У Нікополі 23 листопада горів двоповерховий будинок (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×