Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
884
884

Як пройшла ніч 1 серпня у Нікополі і на території всієї Дніпропетровщини

Як пройшла ніч 1 серпня у Нікополі і на території всієї Дніпропетровщини

Як пройшла ніч 1 серпня у Нікополі і на території всієї Дніпропетровщини, розповіли очільники міста, району і області, передає Nikopolnews.

У Нікополі сьогодні було тихо. Про це розповів міський голова Олександр Саюк.

Доброго ранку, шановні нікопольці! 1 серпня, вечір та ніч у Нікополі минули без надзвичайних ситуацій. Наші захисники – сила і міць! Дякуємо нашим Героям! Пам’ятаймо ціну Перемоги. Не ігноруйте сигнали тривоги, загроза обстрілів в нас залишається. Мирного вівторка! Доброго дня, друзі – написав Олександр Саюк

За даними начальника Нікопольської РВА Євгена Євтушенка, тихо було і на всій іншій території району. Ніч в громадах минула без обстрілів та надзвичайних ситуацій.

Не фіксували ворожих обстрілів цієї ночі по всій території області.

За словами начальника ОВА Сергія Лисака, після вчорашнього трагічного дня, ніч на Дніпропетровщині пройшла тихо. В громадах – без обстрілів.

Лисак нагадав, що Кривий Ріг сьогодні у жалобі.  А кількість постраждалих через вчорашню ворожу атаку збільшилася до понад 80. Серед них 7 дітей. У лікарнях залишаються 19 людей. Усі середньої тяжкості.

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини

Ще новини Нікополя: Про життя у Нікополі за 5 км від ворога і без водосховища, яке вже не захищає, розповів начальник РВА

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×