Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
718
718

20 січня у Нікополі і районі світло обіцяють не вимикати більше ніж на 4 години

20 січня у Нікополі і районі світло обіцяють не вимикати більше ніж на 4 години

Як повідомляв раніше Nikopolnews, 20 січня у Нікополі і районі діятимуть стабілізаційні графіки відключення світла. А це означає, що електроенергію не вимикатимуть більше ніж на 4 години поспіль. Принаймні, таке обіцяють у ДТЕК. Актуальну інформацію від постачальника розмістив у своєму Телеграм-каналі начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко.

На 20 січня НЕК Укренерго надав обмеження споживання для Дніпропетровської області на рівні 1192, 52 МВт на день та 1186, 86 на ніч.

Це 54% від потреби електроенергії області при поточній температурі повітря, включаючи населення, промисловість та критичну інфраструктуру.

Тепла погода, відповідальне споживання, а також плідна співпраця з великими промисловими підприємствами дозволяють проводити відключення згідно стабілізаційних графіків до 24:00 20 січня.

Шукайте їх на сайті ДТЕК Дніпровські електромережі: https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns.

Просимо вас помірно користуватися електроенергію – вимкнути всі прилади з розетки в період відключення. Після того, як світло з’явилось, – вмикати їх по черзі. Це допоможе уникнути масштабних аварій на електромережах через перевантаження, – закликає ДТЕК.

5 способів обігріти житло та довго утримувати тепло

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×