Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
674
674

Як пройшла ніч 24 липня у Нікополі і на всій території області

Як пройшла ніч 24 липня у Нікополі і на всій території області

Як пройшла ніч 24 липня у Нікополі і на всій території області, Nikopolnews розповідає, посилаючись на міського голову Олександра Саюка і очільників Дніпропетровщини.

За словами Олександра Саюка, у Нікополі ця ніч пройшла спокійно – без обстрілів, постраждалих і поранених. Станом на зараз теж все спокійно. Комунальні підприємства виконують свою роботу.

Якщо вам потрібна допомога, звертайтесь до міського колл-центру, нагадав мер.

Телефони:

  • 0566696061 (з 7:00 до 19:00)
  • 0684952584 (з 7:00 до 19:00)
  • 0800504105 – цілодобово

Будьте уважні, не ігноруйте сигнали тривоги, загроза обстрілів в нас залишається. Хочу побажати доброго трудового дня. Тримаймось, ми разом! Все буде Україна! – додав міський голова

Обстрілів вночі не було і на іншій території Дніпропетровщини. А от пізно ввечері ворог вдарив по Мирівській громаді Нікопольського району. Застосував важку артилерію. Обійшлося без загиблих та поранених. Про це повідомив начальник ДніпроОВА Сергій Лисак.

Він також розповів, що до лікарів звернулася 54-річна жінка, яка постраждала під час вчорашнього обстрілу Синельниківщини. У неї – черепно-мозкова травма та забій хребта. Потерпілу госпіталізували в стані середньої тяжкості.

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини

Ще новини Нікополя і району: Вночі 23 липня росіяни гатили по двох громадах Нікопольщини

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×