Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2767
2767

4 квітня вночі росіяни обстріляли Зеленодольську громаду – окупанти систематично б’ють «Градами»

4 апреля ночью россияне обстреляли Зеленодольске общину – оккупанты систематически бьют «Градами»

4 квітня вночі росіяни обстріляли Зеленодольську громаду. Про це повідомив міський голова Зеленодольська Дмитро Невеселий, передає Nikopolnews.

За словами міського голови, жертв і поранених немає.

Зазначимо, що Дмитро Невеселий попереджав мешканців про високу вірогідність обстрілів. Відповідне повідомлення на його сторінці з’явилося близько другої ночі 4 квітня.

Сьогодні з 2.00-8.00 години нікому не виходити на вулицю. Бути в бомбосховищах, безпечних місцях! Висока вірогідність обстрілу! Зараз перемістіться в безпечні місця! Без паніки!  Проінформуйте близьких людей та сусідів! – закликав міський голова.

4 квітня вночі росіяни обстріляли Зеленодольську громаду – окупанти систематично б’ють «Градами»

Він також констатує, що зараз Зеленодольська громада виступає щитом Дніпропетровської області, тому що межує з Херсонською областю. Вже котрий день підряд вона піддається обстрілам. “Гради” б’ють по усім населеним пунктам.

А ми в цей час працюємо із військовими, із нацгвардією, із поліцією та ДСНС, – запевнив міський голова.

Зараз ми разом зі штабом кожен день вирішуємо багато складних задач, ми допомагаємо військовим, ми приймаємо біженців, ми приймали тяжко поранених і мертвих. Ми возили передавати допомогу продуктами і ліками на окуповані території і наші машини були під обстрілом. Ми зустрічаємо дітей, які полями пішки намагаються дійти до нас, бо у них немає ліків і їжі, і вони невпевнені, що живими дійдуть назад. Це війна.
А точніше це геноцид українського народу.
Ті фото, які ви зараз зустрічаєте в стрічці FB про Ірпень, Маріуполь, Бровари – ці всі понівечені тіла. Ось це окупанти хочуть зробити з кожним містом України. Тому ніяких виправдань і пояснень, – написав Дмитро Невеселий.

4 квітня вночі росіяни обстріляли Зеленодольську громаду – окупанти систематично б’ють «Градами»

Вночі 2 квітня росіяни обстріляли Дніпро і Кривий Ріг

У Зеленодольську окупанти обстріляли багатоповерхівки (фото)

Село на Дніпропетровщині обстріляли «Градами» — без жертв

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×