Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
322
322

Відповідь Мирославу Вітренку на публікацію щодо «Микитиного Рогу»

Відповідь Мирославу Вітренку на публікацію щодо «Микитиного Рогу»

15 січня 2022 року Nikopolnews публікував лист нашого читача Мирослава Вітренка «Новорічний вертеп на головній площі Нікополя з гірким присмаком полину (відео)», в якому автор висловив обурення щодо використання колективом «Микитин Ріг» старих фонограм, де звучать голоси тих, кого насправді не було на сцені. Ми обіцяли, що опублікуємо і спростування, якщо воно буде.

Редакція отримала відповідь від учасників гурту «Микитин Ріг». Її не можна назвати спростуванням. Це скоріше пояснення ситуації. Публікуємо відповідь Мирославу Вітренку «без купюр».

Відповідь Мирославу Вітренку на публікацію щодо «Микитиного Рогу»

“Шановний, пане Мирославе, відповідає вам незмінний Доктор-лєкар, Ольга Доброва. На превеликий жаль, ви попали “не в бровь, а в глаз “. Для нашого колективу цей виступ був з дуже гірким присмаком полину.  Ми понесли великі і дуже болючі втрати. Восени провели в останню путь нашого дорогого художнього керівника Андріанова Петра Євгеновича – засновника нашого колективу. Тільки завдяки йому “Микитин Ріг ” існував і процвітав. Ми дуже важко переживаємо цю втрату.

Що стосується Анатолія Боброва – він дійсно був нашим соловейком, золотим голосом міста Нікополь. Його виступи залишились не тільки на різних дисках аудіозаписах, а й в наших серцях. Артист з великої букви. Та, на превеликий жаль, пішла з життя і ця чудова талановита людина.

Ось в такій обстановці виступав наш колектив на святі. Та ми раді, люди аплодували не тільки нам, а, в першу чергу, невмиручій справі Андріанова Петра Євгеновича і золотому голосу Анатолія Боброва. А на той рахунок що не постійний склад учасників колективу, так час пливе в ньому все змінюється і в нашому колективі, одні уходять, інші приходять, залишається тільки один незмінний кістяк, це нормально – закон природи.

І ми,народний  фольклорний  гурт  “Микитин Ріг ”  будемо прикладати свої  зусилля  щоб справа  Петра  Євгеновича  і Анатолія Боброва  жила і процвітала.Ну а як це буде у нас виходити  судити  вам глядачам.

Пробачте, якщо вам щось не сподобалось.

З повагою до вас: Доктор-лєкар”

Ознайомитись із матеріалом, на який дається відповідь, можна ТУТ.

Новорічний вертеп на головній площі Нікополя з гірким присмаком полину (відео)

Помер Анатолій Бобров – «золотий» голос Нікополя (відео)

Прощальні фото, пісні і танці: у Нікополі закрили новорічну ялинку (фото, відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×