Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1211
1211

Ситуація у Нікополі 13 березня ввечері: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 13 березня ввечері: звернення Олександра Саюка

Якою є ситуація у Нікополі 13 березня ввечері, розповів у своєму традиційному зверненні міський голова Олександр Саюк, передає Nikopolnews.

Цього дня у місті надзвичайних ситуацій не траплялось, вся інфраструктура та служби працюють у штатному режимі. Біля Нікополя (в рамках доріг) ворожих сил немає. Тому зараз місту нічого не загрожує. Але якщо будуть зміни я обовʼязково про це повідомлю, – запевнив Олександр Саюк.

Він попросив не забувати, що війна ведеться й на інформаційному фронті.

Сьогодні багато питань отримали щодо нового каналу в телеграмі (з сепаратиським підтекстом) де поруч з назвою Нікополь розміщено прапор росії. Закликаю не підписуватись на цю спільноту і скаржитись на неї адміністраторам телеграму. Інструкцію як це зробити ми розмістили сьогодні в каналі “Нікополь. Оперативна інформація”, – нагадав Олександр Саюк.

До сумних новин. Сьогодні ми поховали нашого героя. Колись ми навчалися з ним в одній школі. Це прикро, коли за свободу нашої землі ми платимо життями кращих. Ми будемо памʼятати Сергія та всіх інших героїв, що загинули у боротьбі за незалежність нашої держави, – сказав міський голова.

Ситуація у Нікополі 13 березня ввечері: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 13 березня: звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 12 березня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×