Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
2798
2798

У Нікополі на 51-му році життя помер директор школи

У Нікополі сьогодні проведуть в останню путь директора 9 школи

У Нікополі на 51-му році життя помер директор школи №9 Андрій Виноходов. Сумну новину повідомили на сторінці навчального закладу у Фейсбуці, передає Nikopolnews.

Із глибоким сумом шкільна родина КЗ «НСЗШ №9» сприйняла звістку про несподівану смерть – на 51 році життя – директора школи Виноходова Андрія Анатолійовича. Досить важко передати словами той біль і жаль, коли зупиняється серце людини, що випромінювала світло і добро. У наших серцях завжди житиме світлий спогад про Андрія Анатолійовича – професіонала своєї справи, мудрого керівника, доброзичливого колегу, друга, порадника. Висловлюємо щирі співчуття родині померлого, поділяємо з ними біль і горе, – пишуть колеги померлого.

Інформацію щодо прощання з Андрієм Виноходовим обіцяють надати пізніше.

В коментарях нікопольці масово висловлюють співчуття з приводу смерті педагога. Учні і батьки залишають теплі відгуки про нього, називають його справжнім професіоналом своєї справи і людину з чуйним, добрим серцем

Nikopolnews приєднується до слів співчуття. Нікопольська педагогічна родина понесла важку втрату. Світла пам’ять Вчителю! Сил близьким пережити горе.

Нікополь втратив благодійника: помер Крістоф Райва — чарівник, який рятував дітей

У Нікополі знову втрата: від поранень помер наш земляк

На Дніпропетровщині ворожа ракета вибухнула біля школи з людьми (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×