Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2278
2278

У Нікополі і районі заборонено вихід плавзасобів на Каховське водосховище

У Нікополі і районі заборонено вихід плавзасобів на Каховське водосховище

У Нікополі і районі заборонено вихід плавзасобів на Каховське водосховище. Про це йдеться у розпорядженні голови Нікопольської районної військової адміністрації Євгена Євтушенка, передає Nikopolnews.

Відповідне розпорядження датоване 25 березня 2022 року. Заборона пов’язана із воєнним станом.

Громадянам та юридичним особам заборонено вихід на водне дзеркало Каховського водосховища з берегової лінії територіальних громад Нікопольського району.

З метою забезпечення оборони, громадської безпеки порядку заборонити громадянам, юридичним особам вихід на водне дзеркало Каховського водосховища з берегової лінії територіальних громад Нікопольського району на будь-яких плавзасобах, у будь-який час доби, – йдеться у тексті документу.

Контролювати дотримання вимоги мають поліція і органи місцевого самоврядування.

У Нікополі і районі заборонено вихід плавзасобів на Каховське водосховище

Нагадаємо, що про заборону виходу на воду Євген Євтушенко повідомляв і раніше. Він попереджав, що плавзасоби, які порушуватимуть правило, будуть розстрілюватися. Також нагадаємо, що російські війська знаходяться на протилежному березі, і вже довгий час шукають способи потрапити у Нікополь по воді.

Зазначимо, що у Нікополі заборонено і знаходитись на набережній – підйоми на дамбу у старій частині давно перетягнуті сигнальними стрічками.

«Все що вийде на воду, буде розстріляне» — Євген Євтушенко про ситуацію у Нікопольському районі 14 березня

Куди дзвонити у Нікополі і районі, якщо не працює «102»

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×