Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
172
172

9-класниця з Нікополя стала призером у всеукраїнському конкурсі есе та малюнків

9-класниця з Нікополя стала призером у всеукраїнському конкурсі есе та малюнків

9-класниця з Нікополя стала призером у всеукраїнському конкурсі есе та малюнків. Про це повідомляє пресслужба Нікопольської міської ради, передає Nikopolnews.

Зазначається, що навчально-науковим інститутом права та політології Українського державного університету імені Михайла Драгоманова за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства молоді та спорту України у травні-вересні 2023 року проведено Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю право на життя».

Метою конкурсу є привернення уваги до порушених прав українських дітей і молоді, які постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України, розвитку відносин у різних сферах суспільного життя, поширення європейських цінностей, демократичних принципів державного устрою.

У конкурсі взяли участь понад 2000 учасників з усіх регіонів України.

9-класниця з Нікополя стала призером конкурсу

Журі конкурсу визначило 100 переможців і призерів конкурсу. Учениця 9 класу Нікопольської гімназії №14 Марія БРЕЙ зайняла 3-тє місце (вчитель української мови та літератури, класний керівник Інна РЕПЕШКО).

9-класниця з Нікополя стала призером у всеукраїнському конкурсі есе та малюнків

Марія взяла участь у церемонії нагородження, що відбулася на базі Українського державного університету імені Михайла Драгоманова, де отримала цінні призи та подарунки!

Ще новини Нікопольщини: Ліцеїстки з міста Покров пройшли відбір на навчання у проектній школі «Techno-Girls рулять!»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×