Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3232
3232

Авіація ЗСУ нищить ворога на Криворізькому напрямку фронту – Вілкул

Авіація ЗСУ нищить ворога на Криворізькому напрямку фронту – Вілкул

Що відбувається на Криворізькому напрямку фронту, розповів начальник ВЦА Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Nikopolnews.

По всій лінії зіткнення на нашій ділянці фронту ситуація продовжує залишатися напруженою, але повністю перебуває під контролем Збройних Сил України, – сказав Вілкул.

Посилаючись на інформацію Оперативного Командування «Південь», він розповів, що сили оборони продовжують ведення активних дій на херсонському напрямку. Продовжуються бої з метою покращення положення по лінії фронту. Основні зусилля ворог зосередив на утриманні займаних рубежів.

Силами ЗСУ знищено 2 склади боєприпасів у Бериславському районі. Мости та переправи на нашому напрямку продовжують перебувати під щільним вогневим контролем наших бійців без можливості використання їх ворогом.

Генеральний Штаб зазначає, що протягом доби, для підтримки дій наземних угруповань, авіація Сил оборони здійснила низку ударів, в ході яких знищено бойову техніку, засоби протиповітряної оборони та значну кількість живої сили в опорних пунктах.

В окремих районах Херсонської області підрозділи збройних сил російської федерації переходять до тактики терористичних дій стосовно місцевих мирних жителів. Так, за наявною інформацією, в населеному пункті Велика Олександрівка окупанти використовують місцеве населення у якості “живого щита”. Селище закрите на вʼїзд та виїзд.

Орки продовжують обстріли мирних громад, зокрема, в районах населених пунктів Архангельське, Нововознесенське, Ольгине та інших.

В Криворізькому районі сьогодні обстрілів не було.

У Нікопольському районі окупанти вночі знову завдали ударів зі ствольної артилерії по місту Нікополь. Пошкоджено дачні будинки та господарські споруди. Без втрат.

Встановлено наслідки вчорашнього обстрілу міста Марганець із РСЗВ «Град», який орки здійснили ввечері. У садовому товаристві знищено 2 дачних будинки, пошкоджено 16 дачних будинків та легковий автомобіль. Без втрат.

Служба безпеки України продовжує викривати підривну діяльність проросійських агітаторів та колаборантів, які підтримують війну в Україні.

В той час, коли наш регіон да і вся держава знаходиться під ракетними та артилерійськими обстрілами, коли гинуть дорослі та діти, ще знаходяться прихильники «руського миру», яких це не бентежить. Співробітник одного з підприємств Кривого Рогу тривалий час проживав у росії, але на початку 2000-х років повернувся на батьківщину. Активність з підтримки орків він почав проявляти після початку російської агресії. Його акаунт в «Однокласниках», став рупором антиукраїнської пропаганди. Він активно закликав підтримувати окупацію України ворогом, підтримував дії ворожих збройних сил та проросійських окупаційних адміністрацій, – розповів Вілкул.

Він додав, що співробітники СБУ викрили антиукраїнського пропагандиста і припинили ворожу агітацію. Він має отримати по заслугах.

Що стосується Кривого Рогу – вся інфраструктура, комунальні служби, медична сфера та соціальні установи працюють. Ситуація в місті повністю контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ.

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×