Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
8409
8409

Автовокзал, бібліотека, церква, кафе – про наслідки обстрілів Нікополя і району розповіли у ДСНС

Автовокзал, бібліотека, церква, кафе – про наслідки обстрілів Нікополя і району розповіли у ДСНС

У ДСНС розповіли про наслідки обстрілів Нікополя і району вночі 30 серпня, передає Nikopolnews, посилаючись на Дніпро ОВА.

Всю ніч російська окупаційна армія била по Дніпропетровщині. Під обстрілом були Нікопольський, Криворізький та Дніпровський райони. Пошкоджено житлові будинки, магазини, електромережі та газогони. У Нікопольському районі поранено жінку. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Дніпропетровській області.

Цієї ночі ворог бив «Градами», важкою артилерією та ракетами.

Нічний обстріл у Нікополі понівечив 21 будівлю. Це магазини, кафе, церква, автовокзал та навіть дитяча бібліотека. Перебито 2 лінії електропередач. Одну ремонтні бригади вже полагодили. Роботи продовжуються. Ще 500 родин без світла. Люди не ушкоджені.

У Червоногригорівській громаді російська армія поранила 50-річну жінку. Її стан медики оцінюють як задовільний. Лікується вдома.
Від обстрілу зайнявся житловий будинок. Вогонь приборкали 7 рятувальників та 2 пожежних машини. Знищено 1 житловий будинок, пошкоджено – до 10. Понівечено 7 господарських споруд, електромережу, газогін.

По Криворізькому та Дніпровському районах нанесено ракетні удари. Обставини уточнюються.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×