Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2875
2875

Багато нікопольців не реагують на сирени» – Олександр Саюк звернувся до містян 28 червня

Багато нікопольців не реагують на сирени» - Олександр Саюк звернувся до містян 28 червня

Міський голова Олександр Саюк звернувся до містян вранці 28 червня. Він розповів про безпекову ситуацію у Нікополі повідомляє Nikopolnews.

За словами Олександра Саюка, ніч на вівторок 28 червня у Нікополі пройшла спокійно. Надзвичайних ситуацій не було.

Дякуючи нашим військовим ми маємо можливість спокійно працювати. В Нікополі працює вся інфраструктура та комунальні підприємства. В межах доріг біля Нікополя та Нікопольського району російських військ немає.

Звертаю також увагу на те, що багато нікопольців не реагує на сирени. Будь ласка, приймайте всі необхідні заходи безпеки. Ми всі бачимо, як ракети прилітають в мирні об’єкти: торгові центри, будинки. Не ігноруємо, а реагуємо! – попросив міський голова.

Він також згадав у своєму зверненні про сьогоднішнє свято.

Починаючи с 1996 року в Україні відзначається День Конституції. День основного закону, в якому прописані основні права і свободи громадян України, визначено політичний устрій нашої країни. На жаль сьогодні військові вимушені виборювати ці права і свободи, відстоювати незалежність держави на полі бою. Ми їм за це вдячні, підтримуємо та допомагаємо. Я впевнений, ми переможемо й будемо жити в вільній державі, – сказав Олександр Саюк.

І побажав, не зважаючи ні на що, гарного дня.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×