Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
240
240

Басейн у Нікополі: на авторський нагляд витратять 235 тисяч гривень

Бассейн в Никополе: на авторский надзор потратят 235 тысяч гривен

Басейн у Нікополі побудовано, його обіцяють ось-ось відкрити. Але фінансові витрати, пов’язані з ним, не закінчуються. На здійснення авторського нагляду по даному об’єкту витратять понад чверть мільйона гривень. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на сайт державних закупівель Прозоро, де розміщено відповідний тендер.

Замовником послуг виступає Департамент капітального будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Саме цей орган є також і замовником самого будівництва спортивно-оздоровчого комплексу в Нікополі в парку Перемоги.

Тендер на здійснення авторського нагляду по об’єкту «Будівництво спортивно-оздоровчого комплексу на території парку Перемоги в Нікополі по вулиці Херсонській» з’явився 18 лютого 2022 року. Цього ж дня з підрядником уклали договір. Торги не проводилися – претендент на підряд був всього один. Це ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “Дніпропроект”.

На виконання завдання область витратить 234 960 гривень. Авторський нагляд підрядник здійснюватиме до 31 грудня 2023 року.

Басейн у Нікополі: на авторський нагляд витратять 235 тисяч гривень

у Нікополі витратять майже 800 тисяч гривень на утримання ливнівок

у Нікополі на охорону будівлі виконкому витратять 166 тисяч гривень

у Нікополі витратять 4 млн на проект нового спорткомплексу в парку Перемоги

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×