Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
1362
1362

Батько геніальної гітаристки з Нікополя Софії Жернових розповів, як вона почувається після ДТП

Батько талановитої гітаристки з Нікополя Софії Жернових розповів, як вона почувається після ДТП

Раніше ми повідомляли про нещастя, яке спіткало родину відомої нікопольської гітаристки Софії Жернових. Дівчина потрапила у серйозну ДТП і отримала важкі травми. Також постраждала її мама.

Багато людей у Нікополі і за його межами, дізнавшись про цю біду, відгукнулися на заклики про допомогу і підтримали родину – фінансово і морально.

Батько Софії Жернових і її педагог Михайло Жернових подякував усім за таку потужну підтримку. 30 серпня він оприлюднив допис у Фейсбуці, передає Nikopolnews.

Шановні колеги, друзі та просто небайдужі люди!!! Коли біда трапляється миттєво, з’являєтесь Ви та простягаєте руку допомоги. Це дуже відчувається, робить нас сильнішими. Хочемо висловити слова подяки усім, хто не залишився байдужим, – написав Михайло

Він розповів, що Софія перенесла другу операцію на хребті та вже пробує робити перші кроки. Попереду у дівчини тривала реабілітація.

Але в неї сильна воля та гарний настрій завдяки усім Вам!!! Щиро дякуємо за вашу підтримку!!! – написав батько музикантки

Батько талановитої гітаристки з Нікополя Софії Жернових розповів, як вона почувається після ДТП

Нагадаємо, Софія Жернових – випускниця Нікопольської школи мистецтв. Цього року вона вступила на бюджет до однієї з найпрестижніших консерваторій світу – у Парижі, що сталося вперше в історії України. Дівчина з раннього дитинства під керівництвом батька і мами займається музикою.

Батько талановитої гітаристки з Нікополя Софії Жернових розповів, як вона почувається після ДТП

Вона має безліч нагород за участь і перемоги у різноманітних конкурсах – всеукраїнського і міжнародного рівня.

Ще новини Нікополя і району: Лише голова з голодними очима: у Нікополі напівживе кошеня «взяла під опіку» собака (фото, відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×