Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
823
Без категорії
823

Безкоштовне відвідування басейну у Нікополі: хто з дітей матиме на це право

Бесплатное посещение бассейна в Никополе: кто из детей будет иметь на это право

Міський голова Олександр Саюк розповів, хто з дітей матиме право на безкоштовне відвідування басейну у Нікополі. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на інформацію, оприлюднену на офіційному сайті НМР.

До міського голови Нікополя з питанням про пільгове відвідування басейну звернулися батьки ГО «Солодкі дітки». Вони поцікавилися, чи будуть передбачені пільги для  дітей з цукровим діабетом у відвідуванні бассейну.

На що Олександр Саюк відповів:

В зазначеному спортивно-оздоровчому комплексі, передбачене безкоштовне проведення уроків фізичного виховання з плавання учнів 2-6 класів середніх загальноосвітніх шкіл міста Нікополя.
Також передбачається безкоштовне відвідування басейну дітьми загиблих (померлих) учасників АТО/ООС.
На даний час безкоштовне відвідування басейну іншими пільговими категоріями дітей не передбачене.

Нагадаємо, раніше міський голова Олександр Саюк в ході однієї з прес-конференцій говорив, що орієнтовна вартість відвідування басейну у Нікополі для дорослих становитиме 80 грн, а для дітей – 50 грн (це 45 хвилин перебування у воді). Для учнів 2-6 класів нікопольських шкіл проводитимуть безкоштовні заняття фізкультури (орієнтовно 18 занять у рік).

На організоване перевезення школярів до спортивно-оздоровчого комплексу місто витратить 497 499 гривень у цьому році. Перевезення буде здійснювати ФОП Кошелєв Микола Георгійович.

В чашу басейну в Нікополі вже залили воду – з’явилися фото об’єкта зсередини

Як виглядає басейн у Нікополі напередодні відкриття (фото)

Басейн у Нікополі: які школи його відвідають першими і коли

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×