Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
9680
9680

Біля кордону з Дніпропетровщиною фіксують збільшення техніки та живої сили ворога

Біля кордону з Дніпропетровщиною фіксують збільшення техніки та живої сили ворога

Біля кордону з Дніпропетровщиною фіксують збільшення техніки та живої сили ворога. Про це повідомляє Оперативне командування «Південь», передає Nikopolnews.

Жителі громад Херсонщини, які межують з Дніпропетровською та Миколаївською областями, фіксують збільшення техніки та кількості російських військових, – йдеться у повідомленні ОК «Південь» 14 липня.

Зазначається, що на території Херсонської області тривають бойові дії, багато населених пунктів на межі знищення. Кожен день від вибухів і обстрілів страждають мирні жителі, на мінах підривається худоба, знищується вціліла раніше інфраструктура, горять поля з пшеницею та ліси.

В свою чергу, коментуючи ситуацію на Криворізькому напрямку фронту, начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул зазначив, що вона зберігається стабільно напруженою. Усі наші частини чітко та мужньо виконують усі бойові розпорядження.

За інформацією ОК «Південь», ворог почав застосовувати і дрони-камікадзе. Один із таких був сьогодні збитий на лінії фронту над Великоолександрівською громадою і не встиг завдати шкоди.

Продовжуються ворожі обстріли по лінії зіткнення. У Криворізькому районі під удар окупантів потрапили населені пункти Велика Костромка та Зеленодольськ, обійшлося без жертв. Окупанти потрапили по парковій зоні, стадіону спортивної школи та ліцею. Після обстрілу в Зеленодольську саперами розміновано дві  ракети від «Урагану», які не розірвалися, ще кілька касетних боєприпасів розміновано на території Криворізького району.

У Генштабі ЗСУ повідомляють, що станом на вечір 14 липня на Південнобузькому напрямку ворог здійснював систематичні обстріли цивільної та військової інфраструктури в районах Лиманів, Посад-Покровського, Степової Долини, Прибузького, Олександрівки, Зорі, Котляревого, Любомирівки, Новомиколаївки, Мирного, Киселівки, Благодатного, Кобзарців, Яковлівки, Березнегуватого, Білої Криниці, Ольгиного, Князівки, Іванівки, Червоного Яру та низки інших населених пунктів. Застосував авіацію для удару неподалік Таврійського.

“Жест доброї волі”: окупанти втекли і залишили справну техніку біля кордонів з Дніпропетровщиною

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×