Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5512
5512

«Більшість поранених окупантів померли у лікарні»: гарні новини з Енергодара і Херсона повідомив Генштаб

«Більшість поранених окупантів померли у лікарні»: гарні новини з Енергодара і Херсона повідомив Генштаб

Гарні новини з Енергодара і Херсона повідомив Генштаб ЗСУ увечері 2 вересня, передає Nikopolnews.

Підтверджено, що в районах населених пунктів Херсон та Енергодар точними ударами наших військ знищено 3 артилерійські системи противника, а також склад з боєприпасами та до роти особового складу. Поранених вивезли в медичні заклади поблизу населеного пункту Борозенське Херсонської області. Через неналежний рівень медичної допомоги більшість окупантів померли від отриманих поранень, – йдеться у вечірньому зведенні Генштабу.

Також повідомляють, що Збройні Сили України успішно відбили наступ противника неподалік Високопілля та Потьомкіного – це поблизу кордону з Дніпропетровщиною у Херсонській області.

Рота противника, яка базувалася у спортивному клубі “Загублений світ” покинула Херсон та вивезла на тимчасово окуповану територію АР Крим награбоване майно в 5 тентованих вантажівках.

В зв’язку з приїздом комісії МАГАТЕ окупанти вивезли всю військову техніку з території Запорізької атомної електростанції. Близько 100 одиниць перемістили на завод “Атом Енергомаш”, решту – розосередили у найближчих населених пунктах.

Авіація Повітряних Сил спільно з армійською авіацією Сухопутних військ Збройних Сил України продовжує нанесення ударів по критично важливим об’єктам противника, скупченню живої сили та військової техніки, пунктам управління та складам з боєприпасами й пальним.

Втрати ворога в районі Енергодара: півтори сотні ординців відправилися на «концерт Кобзона»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×