Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
610
Без категорії
610

Бюджету участі у Нікополі у 2022 році не буде (відео)

Бюджета участия в Никополе

Бюджету участі в Нікополі не буде в наступному році. Про це повідомив міський голова Олександр Саюк в ході прес-конференції після сьогоднішньої сесії міськради 17 грудня, передає Nikopolnews.

Таке рішення міський голова пояснив необхідністю економити бюджетні кошти. Він зазначив, що бюджет міста на 22-й рік хоч і більший, ніж у цьому році на 100 мільйонів (1 млрд 150 млн проти нинішнього 1 млрд 50 млн), але і видаткова частина зросла. Це пов’язано з подорожчанням енергоносіїв і підвищенням мінімальних зарплат.

Левова частина бюджету піде на захищені статті – зарплату і комунальні послуги. А на розвиток залишається зовсім мало грошей. Тому доводиться від чогось відмовлятися.

Олександр Саюк сказав, що, незважаючи на необхідність економії, в Нікополі запланована реконструкція скверу Молодіжного за виконкомом.

– Можна зробити багато маленьких об’єктів, а можна один великий. Ми обрали другий варіант. Реконструкція алеї за виконкомом – це і буде бюджет участі. Там заплановано багато цікавих об’єктів, – пояснив міський голова.

Нагадаємо, вперше конкурс проектів в рамках Бюджету участі в Нікополі був проведений в 2016 році. За цы роки  було реалізовано десятки проектів – цікавих і не дуже, практичних і просто для краси. Їх авторами є, як правило, пересічні городяни. Гроші виділялися на реалізацію тих проектів, які набирали більше голосів.

Детальніше про скасування бюджету участі у Ныкополы у наступному році – у відео нижче.

Нікополь почав перехід на альтернативні види опалення (відео)

Зупинка біля АТБ на Княжій в Нікополі отримає ще два парасольки

У Нікополі подорожчає вода: нові тарифи винесені на громадські обговорення

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×