Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
569
569

Братам з Нікополя присвоїли звання «Почесний донор України»

Братам з Нікополя присвоїли звання «Почесний донор України»

Братам з Нікополя присвоїли звання «Почесний донор України». Про це повідомляє пресслужба Нікопольської міської ради 14 червня.

Вручення подарунків, вітальних листів, грамот та звань – так у нікопольському структурному підрозділі КП «Дніпропетровська обласна станція переливання крові» відзначили Всесвітній день донора, – йдеться у повідомленні, передає Nikopolnews

Зазначається: незважаючи на те, що кількість населення Нікополя значно зменшилася, місту вдається підтримувати показники здачі крові на високому рівні, забезпечуючи компонентами крові не тільки Нікопольський регіон, а й Дніпропетровську, Харківську та інші області нашої країни.

Особливістю сьогодення є те, що зараз більше 50% крові передається на потреби лікування наших поранених бійців Сил оборони. Тому внесок нікопольських донорів у збереження життів воїнів та цивільних, постраждалих від війни, неможливо переоцінити, – кажуть у пресслужбі

Тут додають, що завдяки кожному донору Нікопольської громади наша область визнана однією з передових по здачі крові. Привітати колектив та передати вітальний лист від міського голови Олександра Саюка завітали на станцію секретар міської ради Іван Базилюк та начальник міського відділу охорони здоров’я Анатолій Сукач.

– Донорство в наші буремні часи набуває особливого значення, – сказав Іван Базилюк. – Не зважаючи на постійні обстріли нашого міста, ви продовжуєте виконувати свою місію – здаєте кров. Це рятує життя військових та цивільних. І за це вам всім велика подяка. Хочу побажати кожному донору міцного здоров’я, а нам усім – найшвидшої перемоги

Братам з Нікополя присвоїли звання «Почесний донор України»

Під час заходу двом нікопольцям – братам Тишкіним Павлу та Андрію – вручили Грамоти від департаменту охорони здоров’я ДОР та посвідчення Почесних донорів України.

Братам з Нікополя присвоїли звання «Почесний донор України»

Від нікопольської організації Червоного Хреста України активні нікопольські донори отримали набори для надзвичайних ситуацій, а від меценатів – продуктові набори та подарунки.

Ще новини Нікополя: Спортсмену з Нікополя присвоїли звання «Майстер спорту України»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×