Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
3792
3792

«Братушки» азійської зовнішності: хто саме, звідки і чому гатить по Дніпропетровщині

«Братушки» азійської зовнішності: хто саме, звідки і чому гатить по Дніпропетровщині

Останнім часом ворог все частіше гатить по Дніпропетровщині, руйнуючи цивільні об’єкти. Обстріли активізуються після успіхів ЗСУ на Херсонщині. Хто саме відправляє по мирним мешканцям смертоносні снаряди, розповів каналу 24 журналіст з Кривого Рогу, передає Nikopolnews.

Дніпропетровщину обстрілюють із реактивних систем залпового вогню “Ураган”. При цьому нелюди використовують заборонені всіма міжнародними конвенціями касетні боєприпаси.

Ворог продовжує тактику далекобійних обстрілів цивільних районів, поселень та соціальної інфраструктури. Зокрема південь Дніпропетровської області загарбники обстрілюють з глибини Херсонської області, яку вони тимчасово окупували. Може йтися про відстань приблизно у 90 кілометрів. Тобто “Урагани” можуть знаходитися навіть на околицях Херсона.

Журналіст з Кривого Рогу розповів, що в соціальних мережах є пропагандистські відео, де показано, як з півночі Херсонської області окупанти гатять по вільній території України саме реактивними системами залпового вогню “Ураган”. Однак в таких брехливих сюжетах загарбники наголошують, що “працюють виключно по військовій інфраструктурі”.

Як наголосив журналіст, російські окупанти обстрілюють саме цивільні об’єкти. Водночас жодної військової інфраструктури на півдні Дніпропетровської області й близько немає.

«Братушки» азійської зовнішності

Усі ці “визволителі”, які луплять з далекобійних “Ураганів”, не слов’янської зовнішності. Це ще одне підтвердження слів тих людей, які виходять з окупованої Херсонщини, що у них дуже багато так званих “братушек” азійського типу – буряти, якути та інші з глибинок Росії,

– зауважив кореспондент.

Він зазначив, що загарбники активізовують обстріли Дніпропетровщини, коли у Збройних Сил Україні є просування на фронті. Тоді російські нелюди надвечір або ж вночі підло та підступно стріляють далекобійними “Ураганами” по Дніпропетровщині.

Воюють буряти і якути! Які "асвабадітєлі" вбивають українців?Воюють буряти і якути! Які “асвабадітєлі” вбивають українців?

Нагадаємо, цієї ночі було обстріляно Зеленодольску громаду. Гатили по житловим кварталам. Загинула жінка, п’ятеро людей отримали поранення.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×