Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
11985
11985

«Будь ласка, перевірте телефони своїх дітей» – начальник Нікопольської РВА звернувся з важливим повідомленням

«Будь ласка, перевірте телефони своїх дітей» - начальник Нікопольської РВА звернувся з важливим повідомленням

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко звернувся з важливим повідомленням до мешканців району, передає Nikopolnews інформацію з офіційного Телеграм-каналу посадовця.

За інформацією відповідних джерел, спецслужбами рф розроблено програму з квест-завданнями по фотографуванню об’єктів і ділянок місцевості, яка цікавить окупантів, – розповідає Євтушенко.

В подальшому, фотознімки з даними геолокації  надсилаються до розробників програмного забезпечення в обмін на грошову винагороду. Зібрана таким чином інформація використовується ворогом для нанесення ракетно-бомбових ударів по об’єктам інфраструктури на нашій території.

Для збору інформації використовуються дорослі та підлітки, які проживають на території України.

Будь ласка, перегляньте вміст мобільних телефонів ваших дітей, в разі виявлення подібного програмного забезпечення – видаліть його та проведіть роз’яснювальні бесіди, – попросив начальник РВА.

Він попередив, що у випадку виявлення подібного програмного забезпечення в телефонах повнолітніх громадян – до них будуть застосовані санкції передбачені кримінальним кодексом України.

Нагадую, що інформацію щодо підозрілих осіб ви можете направляти в приватні повідомлення на моїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук». За підтверджених колаборантів встановлено винагороду в розмірі 100 у.о. – написав Євген Євтушенко.

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко попросив мешканців про допомогу

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×