Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
17343
17343

«Будемо боротися за кожен сантиметр рідної землі» – Вілкул про ситуацію на Криворізькому напрямку

«Знищили 63-х окупантів, вертольоти і літак» - Вілкул про наступ ЗСУ на Криворізькому напрямку фронту

Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул у вечірньому брифінгу 19 травня розповів про ситуацію на Криворізькому напрямку фронту, передає Nikopolnews.

Обстановка на нашому напрямку фронту залишається стабільно напруженою. Завдяки героїчним діям наших військових, ворог стримується на далеких периметрах, – сказав Олександр Вілкул.

Ситуація у Кривому Розі та Криворізькому районі знаходиться під повним контролем Збройних сил України та Військової адміністрації.

Ворог продовжує системні обстріл мирних населених пунктів по всій лінії зіткнення. 19 травня вночі під сильний обстріл потрапили житлові квартали села Велика Костромка. За уточненими даними, зруйновано понад 20 будинків, перебитий газопровід та електропостачання. Поранено два мирних жителя, на щастя, загиблих немає. Під вечір того ж дня знову стався обстріл Великий Костромки, жертв немає, але знову є руйнування мирних будинків.

Спільно з військовими, ми продовжуємо зміцнення всіх ліній оборони і будівництво нових споруд. Добре укріплені фортифікаційні споруди – це й ефективна оборона, і життя наших захисників. Для цього задіяні всі наявні ресурси міста.  Основне завдання у нас колишня – не підпустити ворога до міста. І ми будемо боротися за кожен сантиметр рідної землі, – запевнив Олександр Вілкул.

Триває розмінування територій. Тільки сьогодні знешкоджено 71 касетний боєприпас від випущених орками ракет з РСЗВ «Торнадо-С».

В самому Кривому Розі, за словами Вілкула, ситуація стабільна, місто живе і працює.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×