Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2461
2461

Чергові обстріли Нікопольського та Криворізького районів – розпочато розслідування

Чергові обстріли Нікопольського та Криворізького районів – розпочато розслідування

Чергові ворожі обстріли обстріли Нікопольського та Криворізького районів сталися 18 і 19 вересня. Внаслідок атак армії рф загинули і отримали поранення люди. За даними фактами розпочато розслідування, передає, посилаючись на Дніпропетровську обласну прокуратуру, Nikopolnews.

За процесуального керівництва Нікопольської та Криворізької східної окружних прокуратур здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ст.438 КК України)

За даними слідства, 18 вересня 2022 року російські військові здійснили артилерійський обстріл Покровської та Червоногригорівської громад Нікопольського району. Внаслідок ворожого обстрілу двоє чоловіків загинуло. Отримали поранення двоє місцевих мешканців, їх госпіталізовано до лікарні. Пошкоджено приватні будинки, господарчі споруди, автомобілі, панелі сонячної електростанції, газопровід, лінії електропередач.

Крім цього, в ніч на 19 вересня 2022 року під ворожим вогнем опинилося м. Нікополь. Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено приватні будинки та господарчі споруди, газопровід, лінії електропередач. Потерпілих серед мирного населення немає.

Також вранці 19 вересня 2022 року внаслідок артилерійського обстрілу Зеленодольської громади Криворізького району поранено 58-річну жінку, її госпіталізовано до лікарні.

Чергові обстріли Нікопольського та Криворізького районів – розпочато розслідування

Будь-які військові об’єкти на даних територіях відсутні.

Якщо ви стали свідком воєнного злочину РФ, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×