Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
1357
1357

Черговий неспокійний день: як минуло 15 липня на Дніпропетровщині, розповів Микола Лукашук

Черговий неспокійний день: як минуло 15 липня на Дніпропетровщині, розповів Микола Лукашук

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів, як минула п’ятниця 15 липня на Дніпропетровщині, передає Nikopolnews.

Вдень ворог обстріляв територію Зеленодольської громади, внаслідок чого на одному з полів сталася пожежа. Знищено майже 5 га пшениці. На щастя, ніхто не постраждав.

Надвечір окупанти знову вгатили по прикордонним територіям Зеленодольської ТГ. Минулося без жертв.

Микола Лукашук звернув увагу на те, що ввечері з‘явилася інформація про вибухи, які люди чули у Кривому Розі. Він повідомив, що, за інформацією військових, це був обстріл територій Миколаївської області на межі з Дніпропетровщиною. Саме його і чули криворіжці.

Наразі оголошено повітряну тривогу як в області, так і по всій території країни. Тому, будь ласка, не нехтуйте правилами безпеки. Бережіть себе і близьких, бо окупанти влаштовують нам ракетний терор дедалі частіше. Правила безпеки – це важливо! – попросив Микола Лукашук.

Він поділився також хорошими новинами.

Сьогодні Міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що в Україну прибули перші системи залпового вогню MLRS M270 з дальністю дії до 80 км. Потужна зброя. Від Himars MLRS M270 відрізняються платформою і кількістю ракет в пакеті – у М270 їх 12, тобто вдвічі більше, ніж у «химер».

Окупанти вже розуміють, як їм буде складно, – резюмував голова облради.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу