Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
1376
1376

Чому на Дніпропетровщині побільшало сирен та яка ситуація в області

Чому на Дніпропетровщині побільшало сирен та яка ситуація в області

Останнім часом на Дніпропетровщині побільшало сирен. Мешканцям пояснили, чому. А також розповіли про загальну ситуацію в області, передає Nikopolnews.

Ситуація на фронті ускладнюється, тому повітряних тривог стає більше. Про це керівник Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан розповів в ефірі телеканалу ДніпроТV сьогодні, 27 травня.

Наш регіон оточений трьома фронтами та є ключовим центром з багатьох питань. Дніпропетровщина бере участь у великій логістиці, у гуманітарній, медичній та звичайно ж військовій. Тому почастішали й ракетні удари, – зазначив Корбан.

При цьому рубежі Дніпропетровщини надійно захищені. Регіон продовжує приймати переселенців – нині їх вже більше 242 тис. Про це розповів голова обласної ради, заступник голови Ради оборони області Микола Лукашук.

Зранку мали три прильоти в Дніпровський район. Коли чуєте сирену,  спускайтеся в укриття або використовуйте принцип двох стін. Ми всі трохи звикли до цього. Але реагувати потрібно, – сказав Микола Лукашук під час брифінгу в обласній військовій адміністрації.

(Нагадаємо, раніше Корбан повідомив про те, що внаслідок ранкових прильотів загинули близько 10 осіб і близько 35 отримали поранення).

Чому на Дніпропетровщині побільшало сирен та яка ситуація в області

Микола Лукашук підкреслив, що область під контролем ЗСУ, Нацгвардії, Тероборони. Російських окупаційних військ на території Дніпропетровщини немає.

В області більше 242 тис переселенців. З них понад 60 тис – діти, – повідомив Микола Лукашук. – Майже 99 тис мешкають у Дніпрі. Більше 44 тис – у Кривому Розі.

Він закликав переселенців звертатися до Центрів зайнятості та ставайте на облік.

Робота є. Підтримуйте економіку, – додав він.

Всі об’єкти критичної інфраструктури регіону працюють. Медзаклади забезпечені необхідним.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×