Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5342
5342

Чому нікопольців просили залишити вулиці 6 травня – Олександр Саюк надав роз’яснення

Чому нікопольців просили залишити вулиці 6 травня - Олександр Саюк надав роз’яснення

Міський голова Нікополя Олександр Саюк записав традиційне звернення до містян увечері 6 травня, в якому пояснив, чому нікопольців просили залишити вулиці зранку, передає Nikopolnews. Нагадаємо, такий заклик з’явився на Фейсбук-сторінці у начальника Нікопольської РВА Євгена Євтушенка.

Олександр Саюк запевнив, що п’ятниця 6 травня закінчується у Нікополі спокійно. За день надзвичайних ситуацій не траплялось. Вся інфраструктура та комунальні служби міста працюють у штатному режимі.

Сьогодні надходили дзвінки з питаннями, чому містяни повинні полишати вулиці Нікополя, припущеннями, що ніби до нас зайшли ворожі війська. Дійсно, така інформація була від військової адміністрації, але вона стосувалася того, що коли ви чуєте сирену, будь ласка, потрібно перейти в укриття. Наголошую, сирен не буває важливих, або не важливих. Якщо чуєте сирену – перейдіть в укриття, – сказав міський голова.

Він нагадав, що всю важливу та перевірену інформацію влада публікує в каналах «Нікополь. Оперативна інформація» у вайбер та телеграм. Якщо щось трапиться, ми обов’язково вас проінформуємо.

8-9 травня у Нікополі не відбуватиметься ніяких масових заходів. У нас йде війна і ми повинні уникати скупчень людей, – повідомив мер.

Завдяки нашим військовим в межах доріг біля Нікополя та району російських військ немає. Бажаю, щоб ваш вечір був добрим, а ніч спокійною. Але якщо чуєте сирену, обовʼязково вживайте всі необхідні заходи безпеки, – закликав міський голова.

Ситуація у Нікополі 5 травня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

 

 

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×