Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6489
6489

Чи є ризик захоплення Нікополя росіянами – коментар ОК «Південь»

Чи є ризик захоплення Нікополя росіянами – коментар ОК «Південь»

Чому загарбники почали систематично обстрілювати Нікополь і чи є ризик захоплення Нікополя росіянами – ситуацію прокоментували в Оперативному командуванні «Південь», передає Nikopolnews, посилаючись на РБК-Україна.

Російська армія останнім часом почала активно обстрілювати Нікополь. Це, ймовірно, пов’язано з тим, що ворог облаштував собі нову вогневу позицію, що дозволяє йому бити по місту.

Таке пояснення надала начальниця Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

Чого добиваються росіяни

Скоріш за все окупанти облаштували собі вогневу позицію, яка поки що не вражена і може завдавати шкоди. Це психологічний тиск на те, що на іншому березі, де немає фізичної присутності, ворог імітує контроль над ситуацією. Тобто, масований обстріл іншого берега створює враження, що скоро вони просунуться туди, але це суто психологічний тиск і намагання зімітувати свою потужність, – пояснила Гуменюк.

Чи є загроза захоплення міста

На питання журналіста, чи є наразі ризик заходу російських військ у Нікополь, вона відповіла:

Думаю, що ми зуміємо протиставити окупантам таку силу, яка переконає їх в тому, що напрямок ворога лише зворотній.

Зазначимо, що росіяни у своїх пропагандистських помийках називають Нікополь містом, “тимчасово підконтрольним режиму Зеленського”, вчергове демонструючи борзість, відсутність поваги до чужих кордонів, нічим не підкріплену самовпевненість і безпробудну тупість.

Окупанти вкладаються на спину, підіймають ноги та чекають на легке поранення – ОК “Південь”

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×