Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
583
583

День на Нікопольщині без обстрілів, а ситуація з енергетикою важка – Євген Євтушенко

День на Нікопольщині без обстрілів, а ситуація з енергетикою важка – Євген Євтушенко

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко розповів, як пройшов день 28 листопада на Нікопольщині, передає Nikopolnews.

Євтушенко написав, що день на території району минув без обстрілів та надзвичайних ситуацій. Надвечір, армія рф нагадала про себе загрозою артилерійського обстрілу прибережних населених пунктів Нікопольщини.

Важкою залишається ситуація з електропостачання громад. Енергетики роблять все можливе, щоб подати напругу в будинки жителів. Але, наслідки російської ракетної атаки, ціллю якої стали об’єкти енергетичної інфраструктури країни, подолані лише частково. Дефіцит потужності є надто великим, що призводить до аварійних відключень.

У співпраці з міською радою, ДСНС, обласним керівництвом в Нікополі додатково відкрито п’ять пунктів обігріву. Їх адреси нікопольці можуть дізнатись в міськраді, РВА, поліції, у депутатів і представників квартальних комітетів.

Задля власної безпеки прошу жителів прибережних територій провести ніч в сховищі, або скористатися правилом двох стін. Щиро бажаю вам тихої ночі, а ворогам справедливого покарання, сказав Євтушенко.

На жаль, енергетикам не вдалося стабілізувати систему — Євген Євтушенко про ситуацію на Нікопольщині

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×