Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3275
3275

Депутати Дніпропетровщини отримують від окупантів пропозиції про співпрацю

Депутати Дніпропетровщини отримують від окупантів пропозиції про співпрацю

Депутати Дніпропетровщини отримують від російських окупантів повідомлення з пропозиціями про співпрацю. Про це повідомляє Дніпропетровська обласна рада, передає Nikopolnews.

Повідомлення отримали депутати Дніпропетровської обласної ради.

Зокрема, 4 березня депутатам Дніпропетровської обласної ради надходили повідомлення з російських номерів стосовно того, щоб депутати були готові до прибуття російських радників і проведенню перемовин.

Назву ці повідомлення жалюгідною спробою психологічного тиску. В обласній раді всі без виключення фракції підтримують суверенітет, територіальну цілісність України і Президента Володимира Зеленського.  Втім з огляду на ці обставини я прошу всіх громадян: будьте пильними, вірте у Збройні Сили України, в Президента, в свою країну. Користуйтеся інформацією виключно з офіційних та перевірених джерел. Дніпропетровщина – це Україна! Ми сильні, ми разом і ми обов’язково переможемо», – сказав Микола Лукашук.

Отримала відповідне повідомлення від росіян, зокрема, депутат Odarka Belaya. Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьгодні мені та моїм колегам депутатам Дніпропетровської обласної ради масово було розіслане таке ось повідомлення. Ми порадились і у нас одна колегіальна відповідь:
«рускій корабль, іді нахуй!»
Це наша українська земля, наша область і наша воля! – написала депутат.

Депутати Дніпропетровщини отримують від окупантів пропозиції про співпрацю

Поліцейські Нікополя звернулись до окупантів: «Русский военный корабль, иди на х@й!» (відео)

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×