Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
2467
2467

«Дії мавпи з гранатою передбачити важко, але не піддавайтесь паніці» – начальник Нікопольської РВА звернувся до громадян

«Дії мавпи з гранатою передбачити важко, але не піддавайтесь паніці» - начальник Нікопольської РВА звернувся до громадян

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко звернувся до громадян увечері 15 серпня. Своє звернення він зробив на тлі гучних звуків, які чують мешканці Нікопольського району, і повідомлень про залпи, які надходять з того берега. Євген Євтушенко закликав не панікувати, проте зазначив, що передбачити дії окупантів важко, передає Nikopolnews.

Друзі, на протилежному березі триває постановка військ рф під назвою “ЗСУ обстрілює місто  Енергодар з міста Нікополь”. Насправді, обстріли здійснюють самі війська рф. Все це схоже на створення локального casus belli, – написав начальник Нікопольської РВА у своєму Телеграм-каналі.

Він зазначив, що до нас вказані події доходять у вигляді звуків роботи артилерії та паніки, створеної численними блогерами, які з’являються наче гриби після дощу.

Євген Євтушенко написав, що теоретично, дійство в Енергодарі стосується місцевого споживача, і обстрілів прибережних територій Нікопольського району не буде до настання темряви. Тим паче, з цього питання певними людьми  здійснюються певні превентивні заходи.

Практично, дії мавпи з  гранатою, себто окупантів на протилежному березі –  передбачити важко. Тож стовідсоткову гарантію безпеки до настання комендантської години ніхто не дасть. Ні сьогодні, ні завтра. Триває війна, противник знаходяться від нас на дистанції 5-10 кілометрів. Жоден телеграм-канал, жодне джерело інформації не дасть вам стовідсоткової гарантії попередження та безпеки, – сказав Євтушенко.

Він попросив не піддаватись паніці, критично сприймати інформацію в мережі “Інтернет”, за можливості уникати відкритих територій та місць масового скупчення людей.

Це правило не на день і не на тиждень. Це правило до закінчення війни – резюмував Євтушенко.

«Дії мавпи з гранатою передбачити важко, але не піддавайтесь паніці» - начальник Нікопольської РВА звернувся до громадян

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×