Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
762
762

15 обдарованих дітей з Нікополя прибули на відпочинок до Калуша

15 обдарованих дітей з Нікополя прибули на відпочинок до Калуша, що на Івано-Франківщині. Про це повідомляє Калуська міська рада, передає Nikopolnews. У повідомленні зазначається, що у рамках співпраці громад приїхали діти з Нікопольської громади Дніпропетровської області в кількості 15 учнів закладів загальної середньої освіти (категорія «Творча обдарованість») та двох супроводжуючих. Це вже вдруге калушани приймають діток зі східних областей України. Нещодавно у нас гостювала дітвора з Попасної, - йдеться у дописі Калуська міська рада нагадала, що з липня 2022 року місто Нікополь перебуває в зоні активних бойових дій і постійно потерпає від ворожих обстрілів. Сьогодні, 17 грудня, дітей гостинно зустріли представники Служби у справах дітей Калуської міської ради. У нашій громаді  підготували для них цікаву і насичену відпочинкову програму, - йдеться у повідомленні У Калуші обіцяють, що протягом 6 днів діти побувають на екскурсіях, виставках, майстер класах, відвідають музеї, туристичні центри, басейн, будуть багато гуляти містом і просто спілкуватись.

15 обдарованих дітей з Нікополя прибули на відпочинок до Калуша, що на Івано-Франківщині. Про це повідомляє Калуська міська рада, передає Nikopolnews.

У повідомленні зазначається, що у рамках співпраці громад приїхали діти з Нікопольської громади Дніпропетровської області в кількості 15 учнів закладів загальної середньої освіти (категорія «Творча обдарованість») та двох супроводжуючих.

15 обдарованих дітей з Нікополя прибули на відпочинок до Калуша

Це вже вдруге калушани приймають діток зі східних областей України. Нещодавно у нас гостювала дітвора з Попасної, – йдеться у дописі

Калуська міська рада нагадала, що з липня 2022 року місто Нікополь перебуває в зоні активних бойових дій і постійно потерпає від ворожих обстрілів.

Сьогодні, 17 грудня, дітей гостинно зустріли представники Служби у справах дітей Калуської міської ради. У нашій громаді  підготували для них цікаву і насичену відпочинкову програму, – йдеться у повідомленні

15 обдарованих дітей з Нікополя прибули на відпочинок до Калуша

У Калуші обіцяють, що протягом 6 днів діти побувають на екскурсіях, виставках, майстер класах, відвідають музеї, туристичні центри, басейн, будуть багато гуляти містом і просто спілкуватись.

Ще новини Нікополя: Шестеро учнів нікопольського ліцею №6 перемогли у Міжнародному конкурсі з української мови і літератури

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×