Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
504
504

Дніпропетровщина повернулася до жовтої зони карантину

Днепропетровщина вернулась в желтую зону карантина

Дніпропетровщина повернулася до жовтої зони карантину, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на інформагентство МОСТ-Дніпро.

При цьому за минулий тиждень в Дніпропетровській області було зафіксовано +11 943 нових випадків (а за попередню +7 462). Про це повідомила головний спеціаліст управління держнагляду по дотриманню санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Маргарита Малишева на прес-конференції в ІА «Міст-Дніпро».

«Станом на 07.02.2022 в області зареєстровано 268 168 лабораторно підтверджених випадків COVID -19, видужало – 237 737 осіб. Загальна сума летальних результатів – 9 200. За минулу добу на Дніпропетровщині виявили 988 нових випадків зараження коронавирусною інфекцією», – розповіла вона.

 Дніпропетровщина повернулася до жовтої зони карантину. При цьому минулого тижня більше нових випадків ковида, ніж на попередній

За словами експерта, найбільшу кількість випадків COVID-19 зафіксували в Дніпрі – 329, у Жовтих водах – 117, у Кривому Розі – 85, у Павлограді – 76 та Нікополі – 58.

Також фахівець зазначила, що минулого тижня Дніпропетровщина потрапила в оранжеву зону епідемічної небезпеки. Однак на сьогоднішній день область повернулася в жовту зону.

Коронавірус в Нікополі та районі 7 лютого: кількість нових випадків

Дніпропетровщина перейшла в оранжеву зону з 2 лютого: які обмеження

Жителі Нікополя заборгували 23 млн за газ – боржників чекають санкції

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×