Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2867
2867

До Нікополя повертаються мешканці, які виїхали раніше – Олександр Саюк (відео)

До Нікополя повертаються мешканці, які виїхали раніше – Олександр Саюк (відео)

До Нікополя повертаються мешканці, які виїхали з міста раніше. Також Нікополь прийняв вже близько 4 тисяч переселенців. Про це та інше розповів під час брифінгу у Дніпропетровській ОВА 10 травня міський голова Олександр Саюк, передає Nikopolnews.

За словами Олександра Саюка, ситуація у Нікополі стабільна. Працюють підприємства, в магазинах є продукти, в аптеках – ліки. Функціонують банки, в банкоматах є готівка. Починають відкриватися кафе, хоча не всі мають змогу ходити до них.

Так, від нас недалеко, на відстані 50-60 кілометрів йдуть бойові дії. Але завдяки нашим військовим ворог отримує великі втрати. Люди бачать, що у Нікополі спокійно, і починають потихеньку повертатися до міста, – говорить Олександр Саюк.

Школярі у Нікополі продовжують дистанційне навчання, навчальний рік закінчиться 31 травня. Також у місті працюють дитячі садочки у приміщеннях з укриттями.

За словами Олександра Саюка, у Нікополі офіційно зареєструвалося близько 4 тисяч переселенців із гарячих точок країни. При реєстрації людям надають гуманітарну допомогу: продукти харчування та речі першої необхідності. Також їх розміщують на території міста у комунальних закладах та приватних квартирах, які надають містяни.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×