Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
216
216

До Нікополя прибули і зареєструвались ще 278 переселенців

До Нікополя прибули і зареєструвались ще 278 переселенців

13 квітня до Нікополя прибули і зареєструвалися ще 278 переселенців із гарячих точок країни. Про це повідомляє Нікопольська міська рада, передає Nikopolnews. А раніше повідомлялося, що у Нікополі вже зареєстровано більше 2000 переселенців.

13 квітня до Нікополя прибули переселенці з Харкова, Маріуполя, населених пунктів Луганської, Херсонської та Донецької областей.

Звертаємось до громадян, які прибули до Нікополя з інших регіонів як переселенці. Будь ласка, зверніться до Управління соціальної політики Нікопольської міської ради, щоб зареєструватися для отримання гуманітарної допомоги та речей першої необхідності, – йдеться у повідомленні міськради.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: +380663365030.

До Нікополя прибули і зареєструвались ще 278 переселенців

Також міськрада звертається до нікопольців:

Щодня до Нікополя прибувають переселенці з різних регіонів України. Найбільша потреба для них зараз – це житло! Варіанти підселення у свою родину або розміщення у придатних для житла будинках і квартирах заохочуються на рівні держави. Ви можете отримати компенсацію витрат за комунальні послуги та, головне, не залишитись осторонь чужої біди.

Якщо ви маєте бажання допомогти сім’ям, що постраждали від бойових дій, звертайтеся за телефоном гарячої лінії у Нікополі: 066 336 50 30.

Мешканців Нікополя просять надавати притулок переселенцям

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×