Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
222
222

До поліції Нікополя за добу надійшло понад 30 заяв від громадян про наслідки російських обстрілів

Впродовж доби до поліції Нікополя надійшло понад 30 заяв від громадян про наслідки російських обстрілів. Але головне, що обійшлося без загиблих та поранених. Про це Nikopolnews повідомляє з посиланням на правоохоронців. Слідчі зібрали речові докази ворожої агресії. За кожним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. 24 вересня окупанти здійснили обстріл Нікополя, Марганецької, Мирівської та Покровської сільської територіальної громади. Цілили з артилерії, дронів та безпілотників. Поліцейські задокументували пошкодження приватних домівок, господарських споруд, гаража та легковика. В оселях потрощено дахи та стелі, зруйновано стіни. Уламками посічено фронтони та фасади, вилетіли віконні рами та скло, понівечено майно людей. Фото наслідків обстрілів від поліції Нікополя

Впродовж доби до поліції Нікополя надійшло понад 30 заяв від громадян про наслідки російських обстрілів. Але головне, що обійшлося без загиблих та поранених.

Про це Nikopolnews повідомляє з посиланням на правоохоронців.

Слідчі зібрали речові докази ворожої агресії. За кожним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

24 вересня окупанти здійснили обстріл Нікополя, Марганецької, Мирівської та Покровської сільської територіальної громади. Цілили з артилерії, дронів та безпілотників.

Поліцейські задокументували пошкодження приватних домівок, господарських споруд, гаража та легковика. В оселях потрощено дахи та стелі, зруйновано стіни. Уламками посічено фронтони та фасади, вилетіли віконні рами та скло, понівечено майно людей.

Фото наслідків обстрілів від поліції Нікополя

Фото наслідків обстрілів від поліції Нікополя

Фото наслідків обстрілів від поліції Нікополя

Фото наслідків обстрілів від поліції Нікополя

Фото наслідків обстрілів від поліції Нікополя

Ще новини Нікополя: Двоє постраждалих, пожежа і руйнування: про наслідки обстрілів Нікопольщини розповіли у поліції

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу