Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
316
316

Дві школи Нікополя беруть участь у пілотному проєкті «Мрія»: що це означає

Дві школи Нікополя беруть участь у пілотному проєкті «Мрія»: що це означає

Дві школи Нікополя беруть участь у пілотному проєкті «Мрія», ініційованому президентом України Володимиром Зеленським. Це має зробити навчальний процес цікавішим і полегшити життя  вчителів.

Про це розповіли у Нікопольській міській раді, передає Nikopolnews.

Проєкт яку реалізовують Мінцифра та МОН за підтримки Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа коштом Швейцарії. «Мрія» надає інструменти для організації навчального процесу для всіх його учасників: вчителів, учнів та батьків.

Дві школи Нікополя беруть участь у пілотному проєкті «Мрія»: що це означає

Дві школи Нікополі беруть участь у пілотному проєкті «Мрія»: що це означає

У пілотному проєкті беруть участь 40 шкіл з шести областей України та міста Києва, в тому числі Нікопольський ліцей № 4 та Нікопольська гімназія № 6.

Застосунок допомагатиме дитині, батькам і вчителям ефективніше орієнтуватися в освітньому процесі та поза його межами, вчасно вказуватиме, на що звернути увагу, чому присвятити більше часу. Він міститиме бібліотеку контенту, який потрібен саме цій дитині, інформацію про освітні програми, курси, відеоматеріали, позашкільні активності, олімпіади, гуртки.

Завдяки застосунку кожна дитина матиме своє портфоліо в освіті, де буде інформація про її досягнення та плани, участь в олімпіадах, волонтерство, власні проєкти, спортивні досягнення, тобто увесь потенціал дитини. Крім того, у застосунку дитина може мати ID – унікальний цифровий дитячий документ для більшого захисту й можливостей у світі дорослих за аналогією з «Дією».

Батькам «Мрія» допомагатиме знати, чи перебуває їхня дитина в безпеці під час повітряних тривог. Також батьки зможуть бачити, у чому їхня дитина більш талановита, а в чому – потребує допомоги. Крім того, «Мрія» міститиме контент і для батьків, що сприятиме їхньому саморозвитку. Застосунок також даватиме змогу батькам отримувати зворотний зв’язок від учителя.

Дуже важливо, що «Мрія» нарешті зробить життя вчителів легшим. Прибирається максимум папірців, усілякі форми, які зараз треба заповнювати. Окрім того, завдяки «Мрії» вчитель зможе використовувати не лише стандартні матеріали для підготовки уроків, а й спеціальні курси. Це може зробити навчання цікавішим, – йдеться у повідомленні пресслужби НМР

Ще новини Нікополя: Пробитий осколками підручник із зруйнованої школи Нікополя подарували президенту Sant’Egidio

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×