Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
320
320

Дві успішні серцево-легеневі реанімації провели медики «швидкої» Нікополя за останній тиждень

Дві успішні серцево-легеневі реанімації провели медики «швидкої» Нікополя за останній тиждень

Дві успішні серцево-легеневі реанімації провели медики «швидкої» Нікополя за останній тиждень. Вдосконалювати професіоналізм їм допомагають практичні тренінги. Результат переоцінити важко, адже це – врятовані життя людей.

Про це розповідає медик Марина Авдієнко, передає Nikopolnews.

За словами медика, цього тижня на центральній підстанції Нікопольської станції екстреної медичної допомоги КП «ОЦЕМД та МК» ДОР» відбулись практичні тренінги для медичного персоналу. Мета тренінгу: покращити навики надання медичної допомоги на догоспітальному етапі лікарів та фельдшерів нашої станції.

При проведенні тренінгів широко використовуються медичне обладнання та апаратура, які в наявності на виїзних бригадах ЕМД.

Проводили тренінги без перебільшення найкращі працівники Нікопольської станції ЕМД: лікар КУЛИК Альона та фельдшер МІРОШНИЧЕНКО Андрій. Саме завдяки їх альтруїстичному бажанню покращити практичні знання та вміння медичного персоналу ми «відточуємо» свої навики, і цей досвід потім відображається в нашій роботі, – каже Марина Авдієнко

Дві успішні серцево-легеневі реанімації провели медики «швидкої» Нікополя

Вона згадує і про результат таких старань: за останній тиждень на Нікопольській станції 2 ефективних серцево-легеневих реанімації, проведених виїзними бригадами.

Крім того, бригади транспортують в лікувальні заклади області найтяжчих пацієнтів, і цьому теж допомагають набуті вміння працювати із складним медичним обладнанням.

Дві успішні серцево-легеневі реанімації провели медики «швидкої» Нікополя

Наші медичні бригади давно вже не працюють як «поліклініка на колесах», а надають реальну екстрену медичну допомогу при погрожуючих людському життю станах, використовуючи наявні ресурси, а вони на достатньо високому рівні завдяки керівництву нашого Обласного Центру. Дякуємо вам, Альона та Андрій, за ваші чудові знання та неперевершену майстерність, ваш великий, набутий багатьма роками нелегкої роботи, досвід, які ви спромагаєтесь передати іншим (особливо молодим (!)) медичним працівникам нашої станції, – написала Марина Авдієнко

Ще новини Нікополя: Хотіли зробити з кулеметної кулі брелок: медики «швидкої» з Нікополя врятували двох поранених чоловіків – один дуже важкий

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу