Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
418
418

Енергоатом виконає всі фінансові зобов‘язання перед атомниками ЗАЕС – патріотами: заява

Енергоатом виконає всі фінансові зобов‘язання перед атомниками ЗАЕС – патріотами: заява

В Енергоатомі зробили заяву, яка стосується співробітників ЗАЕС, що не зрадили Україну, не отримали російські паспорти і не пішли на співпрацю з ворогом, передає Nikopolnews.

«Енергоатом» гарантує, що відважний персонал Запорізької АЕС, який в умовах окупації продовжує зберігати вірність Україні, отримає всі обіцяні Компанією виплати. Зокрема, йдеться про заробітну плату, винагороди за підсумками 2022 року та премії до Дня енергетика.

Крім того, працівникам із проукраїнською позицією нараховується надбавка за роботу у важких умовах окупації (була запроваджена в квітні 2022-го у розмірі 20% від посадового окладу, а з 1 січня 2023 року – збільшена до 50%). Всі ці кошти персонал ЗАЕС отримає відразу після повернення станції та її міста-супутника Енергодар під повний контроль держави. Йдеться і про тих працівників, яких окупанти не допускають на робочі місця.

А відчайдушні намагання російських окупантів переконати українських атомників у тому, що начебто ні Україна, ні НАЕК більше не піклуватимуться про них, є цинічною брехнею, щоб схилити нескорений персонал ЗАЕС на свій бік.

Енергоатом звернувся до співробітників ЗАЕС

Енергоатом виконає всі фінансові зобов‘язання перед атомниками ЗАЕС – патріотами: заява

Нагадуємо: виплати отримають усі працівники станції, котрі не підписали контракт із фейковим АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС» або іншим підприємством Росатома, навіть якщо загарбники через це не допускали їх до виконання посадових обов’язків, – йдеться у повідомленні Енергоатому.

В компанії вкотре закликають й надалі не підписувати жодних контрактів із ворогом, щоб не ставати прямими посібниками агресора та не зруйнувати власне майбутнє.

Україна з вами. Енергоатом з вами. Ми – разом! – йдеться у повідомленні.

Росія хоче захопити Донбас, а потім піти у наступ на Запоріжжі – Генштаб ЗСУ

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×