Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1711
1711

ФЕЙК: Міноборони росії стверджує, що до Нікополя прибули хімвійська ЗСУ

ФЕЙК: Міноборони росії стверджує, що до Нікополя прибули хімвійська ЗСУ

Міноборони росії запустило новий фейк. Цього разу він стосується Нікополя і Запорізької АЕС, до якої зараз прикута увага всього світу. Росіяни розповсюджують неправдиву інформацію, що до Нікополя прибули війська радіаційного, хімічного та біологічного захисту для підготовки провокацій на атомній станції.

Усі новинні стрічки рф сьогодні буквально забиті такими повідомленнями, передає Nikopolnews.

ФЕЙК: Міноборони росії стверджує, що до Нікополя прибули хімвійська ЗСУ

«Українська влада залучила до тисячі військових із військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту для підготовки провокацій на Запорізькій АЕС. Про це повідомив начальник Національного центру управління обороною росії генерал-полковник Михайло Мізінцев.
Підрозділи ЗСУ вже прибули до міста Нікополь у Дніпропетровській області. Усі вони мають засоби захисту для роботи в умовах підвищеної радіації, повідомили у військовому відомстві», – пишуть російські пропагандистські ЗМІ.

«Достовірно відомо, що командування ЗСУ здійснює підготовку масштабних провокацій у районі Запорізької АЕС. Для їхньої реалізації до міста Нікополь Дніпропетровської області вже прибув окремий полк військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту у кількості до 1 тисячі військовослужбовців», — повідомив Мізинцев.

ФЕЙК: Міноборони росії стверджує, що до Нікополя прибули хімвійська ЗСУ

Росіяни при цьому лякають світ ядерною катастрофою, цинічно замовчуючи, що саме вони захопили найбільшу в Європі АЕС, сховали у ній зброю та вибухівку і регулярно обстрілюють міста і села на протилежному березі Каховського водосховища. А останнім часом почали обстрілювати і окупований ними Енергодар та саму ЗАЕС.

Зазначимо, що окрім фізичного терору росіяни активно застосовують у війні з Україною також і психологічний терор, прагнучи посіяти паніку і зломити дух українців. Тож закликаємо, не панікувати, стежити за інформацією з офіційних джерел і дотримуватись правил безпеки.

Країни G7 вимагають від росії повернути Україні повний контроль над Запорізькою АЕС

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×