Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
311
311

Графік поливу земельних ділянок у Нікополі і тариф на воду без лічильника

Графік поливу земельних ділянок у Нікополі і тариф на воду без лічильника

КП «Нікопольводоканал» оприлюднив графік поливу земельних ділянок у Нікополі під час весняно-осіннього сезону, передає Nikopolnews, посилаючись на офіційний сайт підприємства.

Для раціонального використання питної води і забезпечення виробничого тиску в мережі водопостачання затверджено графік поливу земельних ділянок під час весняно — осіннього періоду з 01 травня по 20 вересня 2022року.

Графік поливу земельних ділянок у Нікополі під час весняно–осіннього періоду 2022 року.

  • з 00-00 до 06-00
  • з 09-00 до 12-00
  • з 21-00 до 00-00

Відповідно до викладеного, усі споживачі КП «НІКОПОЛЬВОДОКАНАЛ» зобов’язані дотримуватись затвердженого графіку поливу. У випадку відсутності можливості виконувати полив у визначений графіком час, водоканал рекомендує споживачам встановлювати накопичувальні ємності, заповнювати їх водою в нічні години та використовувати в міру потреби, що дозволить не порушувати графік поливу.

КП «НІКОПОЛЬВОДОКАНАЛ» нагадує щодо своєчасності розрахунків за спожиті послуги, адже це є – гарантія стабільного водопостачання та водовідведення.

Ми дуже просимо усіх споживачів, навіть в ці важкі часи, вчасно оплачувати послуги та забезпечити цим подальшу стабільну роботу підприємства. Адже єдиним джерелом надходження коштів для нас є виключно платежі споживачів за спожиті комунальні послуги, – зазначають у водоканалі.

Увагу споживачів звертають на те, що нарахування під час весняно–літнього періоду 2022р. за полив однієї сотки земельних ділянок споживачам без водолічильників складає 498,96 грн.

Як у Нікополі сплачувати за воду за березень

У Нікополі відключать воду 29 квітня в одному з районів (мапа)

У Нікополі на площі Незалежності комунальники монтують систему крапельного поливу

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×