Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1116
1116

Голова Нікопольської РВА обговорив питання безпеки регіону з ГУР

Голова Нікопольської РВА обговорив питання безпеки регіону з ГУР

Голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко за дорученням Дніпропетровської ОДА та обласної ради обговорив питання безпеки регіону під час робочого візиту до Головного управління розвідки Міноборони України у Києві, – повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Нікопольську РВА,

Розташоване на березі Дніпра, прямо напроти захопленої ворогом Запорізької АЕС, місто Нікополь є однією з пріоритетних цілей для російських окупантів. Вони обстрілюють його постійно усіма видами зброї, руйнуючи житло цивільних громадян та об’єкти інфраструктури, – йдеться у повідомленні на сторінці адміністрації.

Захист всього Нікопольського району Дніпропетровщини був основною темою обговорення під час зустрічі голови РДА із керівництвом ГУР МО. Підрозділи воєнної розвідки активно протидіють ворогу на цьому оперативному напрямку.

Євген Євтушенко так прокоментував зустріч:

Вихідні та початок тижня пройшли в дорозі та спілкуванні.
Наша країна і всі ми вже довгих двісті тридцять сім днів чинимо спротив російській федерації. Немає жодної людини, яку б не зачепило це протистояння. У більшості з нас на внутрішньому календарі досі лютий…
Підлий ворог, не маючи успіху на полі бою, веде війну з цивільним населенням, поєднуючи атаки ракетами і дронами-камікадзе з інформаційними вкидами та спецопераціями. Вони намагаються зломити нашу волю до спротиву, роз’єднати нас, а краще – нацькувати одне на одного. Не вийде!
Будьте впевнені, що нас не покинули, про нас пам’ятають, нам допомагають!
Перемога не буде легкою та швидкою, але вона неодмінно буде!

Начальник Нікопольської РВА звернувся до населення з проханням допомогти «робити бавовну»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×