Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3359
3359

«Я мати 5-х дітей. Стріляй!» – у мережі спливло відео з Кам’янки-Дніпровської після початку вторгнення росії

«Я мати 5-х дітей. Стріляй!» - у мережі спливло відео з Кам’янки-Дніпровської після початку вторгнення росії

У мережі спливло відео з Кам’янки-Дніпровської Запорізької, зроблене, очевидно, на початку повномасштабної війни, коли нескінченні російські колони перли дорогами України. Відео оприлюднено у Тік-тоці користувачем з ніком zetime2019, і воно вже стало вірусним, набравши менше ніж за добу близько трьох тисяч коментарів. Його почали поширювати і в інших соціальних мережах, передає Nikopolnews.

Перегляд відео викликає гордість за наш незламний народ, але водночас і біль. Адже Кам’янка-Дніпровська, як і Енергодар, Токмак та інші населені пункти лівобережного Запоріжжя досі окуповані. Ми всі добре пам’ятаємо, як прості українці з усіх своїх сил намагалися тоді, у лютому-березні, не допустити цього. Ставали беззбройними перед танками, кричали окупантам, аби вони забиралися геть. Тільки цього, звісно, було замало…

На запису, оприлюдненому у Тік-тоці – звичайна українська жінка, багатодітна мати. Яка не злякалася озброєних загарбників. Вона знімає на телефон пересування колони і веде прямий ефір, а коли росіянин підходить до неї, кричить, що тут Україна, тут живуть вільні люди і кожен має право знімати все, що йому захочеться.

«Ну, давай, стріляй у мене! Я багатодітна мати. Ви окупанти!», – кричить жінка на відео…

Відео з Кам’янки-Дніпровської викликає гордість і біль

Тоді ще всі ми не розуміли до кінця, що відбувається і що несе нам «руській мір». Не знали, скільки буде вбитих і закатованих окупантами українців…

На щастя, з жінкою, яка записувала відео, все добре. Її родині вдалося виїхати з Кам’янки-Дніпровської. Зараз вони у Німеччині. Про це в коментарях до запису розповів користувач, який виклав відео у Тік-ток.

«Я мати 5-х дітей. Стріляй!» - у мережі спливло відео з Кам’янки-Дніпровської після початку вторгнення росії

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×