Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
1620
1620

Як пройшов день 17 липня на Дніпропетровщині

Як пройшов день 17 липня на Дніпропетровщині Як пройшов день 17 липня на Дніпропетровщині, розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews. Після нічної атаки по території Апостолівської громади, повторних обстрілів у Криворізькому районі протягом дня не зафіксовано. Тихо було і в інших куточках області. Мирний день, такі нині бувають дуже рідко, - констатував Лукашук. Сьогодні рятувальники завершили гасіння пожежі на промисловому підприємстві, яка сталася внаслідок ворожої ракетної атаки Дніпра у п‘ятницю. Співробітники ДСНС працювали майже дві доби. Наші рятувальники – справжні герої, які мужньо приймають всі виклики нинішніх реалій. Вдячний кожному з них за працю, - написав Микола Лукашук. Також він подякував кожному українцю, який робить свій посильний внесок у Перемогу України. Ви всі потрібні Україні. Ви всі – там, де маєте бути, і робите важливі справи. Незалежно від того, великі ці справи чи маленькі – вони ведуть державу до довгоочікуваного миру і до Перемоги, - резюмував голова облради.

Як пройшов день 17 липня на Дніпропетровщині, розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Після нічної атаки по території Апостолівської громади, повторних обстрілів у Криворізькому районі протягом дня не зафіксовано. Тихо було і в інших куточках області.

Мирний день, такі нині бувають дуже рідко, – констатував Лукашук.

Сьогодні рятувальники завершили гасіння пожежі на промисловому підприємстві, яка сталася внаслідок ворожої ракетної атаки Дніпра у п‘ятницю. Співробітники ДСНС працювали майже дві доби.

Наші рятувальники – справжні герої, які мужньо приймають всі виклики нинішніх реалій. Вдячний кожному з них за працю, – написав Микола Лукашук.

Також він подякував кожному українцю, який робить свій посильний внесок у Перемогу України.

Ви всі потрібні Україні. Ви всі – там, де маєте бути, і робите важливі справи. Незалежно від того, великі ці справи чи маленькі – вони ведуть державу до довгоочікуваного миру і до Перемоги, – резюмував голова облради.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу