Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2093
2093

Як пройшов день 20 липня на Дніпропетровщині, розповів Микола Лукашук

Як пройшов день 22 липня на Дніпропетровщині, розповів Микола Лукашук

Як пройшов день 20 липня на Дніпропетровщині, розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

  • Вдень ворог зі ствольної артилерії вдарив по околицям Зеленодольська. На щастя, постраждалих немає.
  • Поцілили війська рф і по території Широківської громади: за межами одного з сіл горіло одразу три поля – з пшеницею, рапсом та стернею. Вигоріло близько 50 га. Без жертв.
  • Щодо Нікопольського району: вдень була загроза повторних обстрілів. На щастя, минулося.

В інших районах Дніпропетровщини день був тихим. Окупантів на території нашого регіону немає.

Щодо переселенців в області – їх вже майже 300 тисяч. Нині маємо 293 тисячі зареєстрованих внутрішньо переміщених осіб: у Дніпрі – 125,7 тисяч, у Кривому Розі – 54,6 тисяч переселенців. Решта громадян проживає в інших громадах області. Допомога надається кожному, хто її потребує. Громади працюють, робота з ВПО ведеться безперебійно.

Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну триває майже п‘ять місяців. Мені неодноразово доводилося чути, що люди втомилися від війни. Так, втомилися. Але здаватися не маємо права. Пам‘ятайте про хлопців і дівчат, які щодня в окопах, щодня під обстрілами бережуть наші життя і наш спокій. Виборюють для всієї держави незалежність. Допомагаймо своїм, підтримуємо один одного, віримо в ЗСУ, – закликав Микола Лукашук.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×